Més futbol

Un jugador internacional juvenil afganès és un dels morts en caure d’un avió que s’enlairava a Kabul

Zaki Anwari, de 19 anys, internacional amb la selecció afganesa de futbol, és un dels cinc morts que, en un primer recompte, hi va haver dilluns enmig del caos que es va apoderar de l’aeroport internacional de Kabul l’endemà que els talibans entressin a la capital de l’Afganistan. El drama afegit d’aquest jove que no veurà acomplert el seu somni esportiu és que fonts afganeses han confirmat que és una de les dues persones que van caure al buit des d’un avió militar nord-americà que s’enlairava a l’aeroport. Aprofitant la seva bona condició física Anwari s’havia enfilat al tren d’aterratge del Boeign C-17 per intentar fugir del terror talibà, una decisió desesperada que no tenia cap perspectiva d’èxit.

Anwari és la primera víctima mortal coneguda que té relació amb l’esport, però amb l’increment de la repressió per part dels talibans, la seguretat de les persones és molt relativa. Els dos esportistes afganesos que havien de disputar els Jocs Paralímpics que arrenquen dimarts a Tòquio, els taekwondistes Zakia Khudadadi i Hossain Rasouli, ja no van poder volar de Kabul a la capital japonesa, dimarts passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)