1a divisió

Una errada de Casilla decanta la balança i deixa líder l'Atlético (1-0)

1a divisió. El porter català entrega un gol en safata a Ángel Correa, que ja va ser determinant en la jornada inicial per tombar el Celta

Atlético 1 Elx 0

ATLÉTICO:Jan Oblak, Llorente, Savic, Giménez, Saúl, Rodrigo de Paul (Trippier, 62’), Kondogbia, Thomas Lemar (Luis Suárez, 62’), Koke, Yannick Carrasco i Ángel Correa (Renan Lodi, 85’).ELX:Kiko Casilla, Palacios, Enzo Roco, Pedro Bigas (Diego González, 86’), Gonzalo Verdú, Mojica (Josan, 82’), Raúl Guti, Marcone (Guido Carrillo, 82’), Fidel, Pere Milla (Benedetto, 63’) i Lucas Boyé (Tete Morente, 82’).GOLS:1-0 (39’) Ángel Correa.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (col·legi basc). Targetes grogues a Luis Suárez, Kondogbia, Gonzalo Verdú i Benedetto.PÚBLIC:24.926 espectadors al Wanda.

El campió arrenca sumant de tres en tres. Malgrat no fer un partit gaire coral, l’Atlético de Madrid continua comportant-se com un equip fiable defensivament i ahir contra l’Elx, en l’estrena al Wanda Metropolitano, va aprofitar una errada de Kiko Casilla en la primera meitat per marcar l’únic gol del partit, que permet que l'equip de Simeone se situï líder de primera mentre espera si el Sevilla és capaç de guanyar a Getafe aquest dilluns per sumar també els sis punts. Incapaç de rebutjar una pilota franca, el porter català va permetre que Ángel Correa, que ja havia fet un doblet en l’estrena, marqués a plaer l’únic gol de l’enfrontament, precisament en un tram del partit en què l’Elx estava tenint més la pilota i estava fent la sensació que podia fer patir els colchoneros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)