1a divisió

Vinicius rescata el Madrid dos cops

1a divisió. Un doblet del brasiler neutralitza fins a dos avantatges d’un Llevant que acaba amb Rubén Vezo de porter

Llevant 3 Real Madrid 3

LLEVANT:Aitor Fernández, Miramón, Rober Pie, Vezo, Clerc, Radoja, Campaña (Bardhi, 77’), Melero (Pablo Martínez, 66’), Morales (Canteros, 79’), De Frutos i Roger Martí (Malsa, 66’).REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez (Carvajal, 64’), Nacho, Militão, Alaba, Casemiro, Isco (Marco Asensio, 59’), Valverrde (Jovic, 81’), Bale (Rodrygo, 59)’, Hazard (Vinicius, 59’)i Benzema.GOLS:0-1 (5’) Bale. 1-1 (46’) Roger Martí. 2-1 (57’) Campaña. 2-2 (73’) Vinicius. 3-2 (79’) Rober Pier.3-3 (85’) Vinicius.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (col·legi balear). Grogues a Clerc, Melero, Rodrygo, Militao i Campaña. Expulsat Aitor (87’)

Un punt i gràcies. En una nit boja, plena d’alternatives i en què Vinicius va emergir per rescatar el Real Madrid, el conjunt blanc no va ser capaç d’imposar la seva superioritat al Ciutat de València i es va deixar els primers punts de la temporada contra un rival orgullós.

Com ja sol succeir al Ciutat de València, on el Llevant és un equip alegre i sense temor, el partit va néixer distret, amb el conjunt granota buscant l’esquena dels defenses blancs, però com ja és tradició també, concedint també massa defensivament. I contra un rival del nivell del Madrid, el negoci a vegades no és favorable. Va ser el cas en aquesta ocasió, en què pràcticament en el primer atac madrileny, Benzema va guanyar l’esquena a Jorge Miramón i, després de fer un driblatge dins l’àrea, va servir el gol en safata a Gareth Bale, que va aparèixer al cor de l’àrea.

Malgrat una primera meitat en què el Llevant va anar molt de més a menys i va acabar anhelant el descans per no patir més, el conjunt de Paco López va saber reaccionar i a l’inici de la segona meitat, després d’una gran assistència de Melero, Roger Martí va aconseguir restablir l’avantatge amb tota la segona meitat per jugar-se.

Molt més afilat, més organitzat i fluid, el Llevant va aprofitar el seu gran inici de segona meitat per capgirar del tot la nit, amb una centrada passada al segon pal de Jorge de Frutos perquè Campaña, amb una volea formidable, foradés l’escaire de la porteria de Courtois.

Ràpid en la reacció, Ancelotti no va trigar a fer reactivar el seu equip amb un triple canvi, fent entrar Asensio, Vinicius i Rodrygo, que havien d’aportar desequilibri. I quan el partit més pujada feia, el Real Madrid va recórrer al caràcter, va tancar el Llevant i en una acció ràpida, amb una gran pilota a l’espai de Casemiro, va trobar als peus de Vinicius el 2-2.

Però en un partit descontrolat, sense un govern clar, el Llevant encara va replicar una vegada més, a pilota aturada, aprofitant una pilota solta mitjançant Rober Pier. Però incapaç de tancar el partit fins en dues ocasions, l’equip de Paco López encara va haver de veure com Vinicius tornava a rescatar un punt per al Madrid i com el seu equip havia de viure l’agonia del partit amb Vezo de porter per l’expulsió d’Aitor Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)