Champions

El Sheriff resisteix a Zagreb

Champions League. El conjunt de Transnístria no va tenir problemes per conservar el 3-0 que duia de l’anada al seu estadi i jugarà per primera vegada en la història la fase de grups

‘Play-off’

Tornada

Ferencvaros - Y. BOYS

2-3 (4-6)

0-1 (4’) Zesiger. 1-1 (18’) Wingo. 2-1 (27’) Mmaee. 2-2 (56’) Fassnacht. 2-3 ((90’) Mambimbi.

Ludogorets - MALMÖ

2-1 (2-3)

1-0 (10’) Nedyalkov. 1-1 (42’) Birmancevic. 2-1 (60’) Sotiriou (p.)

PSV Eindhoven- BENFICA

0-0 (1-2)

XAKHTAR D. - Mònaco

2-2 (3-2)

0-1 (18’) Ben Yedder. 0-2 (39’) Ben Yedder. 1-2 (74’) Marlos. 2-2 (114’) Aguilar en pròpia

D. Zagreb - SHERIFF T.

0-0 (0-3)

Brondby - SALZBURG

1-2 (2-4)

0-1 (4’) Sesko. 0-2 (10’) Aaronson. 1-2 (62’) Maxso.

El Sheriff Tiraspol, vigent campió de Moldàvia però club de Transnístria, país declarat independent però no reconegut internacionalment, jugarà per primera vegada en la història la fase de grups de la Champions League després de resistir a l’estadi Maksimir de Zagreb. El conjunt de Tiraspol, que duia un imponent 3-0 del partit d’anada, pràcticament no va patir contra un dels gegants del futbol balcànic com el Dinamo de Zagreb, que se n’anirà a jugar l’Europa League. Amb alguna intervenció de molt mèrit del porter grec Atanasiadis i una gran actuació dels dos centrals, Arboleda i Atanasiadis, el Sheriff va dirimir el que s’intuïa com una nit intensa amb una enorme maduresa.

Tampoc va tenir problemes per resoldre la seva eliminatòria el RB Salzburg, que havia guanyat ja a casa i va repetir a la del campió danès, el Brondby, amb uns primers minuts en què el jove Benjamin Sesko va marcar primer i va assistir després a Aaronson per deixar el passaport segellat. Maxso només va poder maquillar per al Brondby.

Sí que va requerir una pròrroga el Xakhtar Donetsk, que va veure com el Mònaco l’atropellava en la primera meitat i capgirava l’eliminatòria amb un doblet de Ben Yedder. Un gol de Marlos en el tram final, però, va enviar el partit al temps extra, en què un gol desafortunat de Ruben Aguilar en pròpia porteria va materialitzar l’accés a la fase de grups de l’equip dirigit enguany per Roberto de Zerbi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)