1a divisió FEF

El retorn de Moussa per acabar

Futbol. 1a divisió FEF. El Costa Brava aconsegueix la cessió de l’extrem malià, que viurà el seu segon capítol al club, en l’últim moment abans del tancament del mercat

El Costa Brava va exhaurir els últims minuts de mercat per tancar l’última incorporació de l’estiu, la d’un vell conegut com Moussa Sidibé. L’extrem malià, de 26 anys, arriba cedit procedent de la Ponferradina i viurà la seva segona etapa al club, després d’haver format part de la plantilla que va aconseguir l’ascens a la 2a divisió B el curs 2018/19. De fet, va ser un dels herois d’aquella temporada, i és que amb 11 gols va deixar unes sensacions espectaculars i va provocar que l’Andorra pagués un traspàs per ell –després els andorrans el van traspassar a la Ponfe.

Amb l’arribada de Moussa, el Costa Brava dona per tancada la plantilla i fa un salt de qualitat en l’atac en els últims dies, i és que uns dies abans que Moussa es van tancar les incorporacions de Borja Llarena i David Haro. En total, el conjunt gironí ha tancat 15 fitxatges aquest estiu, a més de passar a considerar del primer equip els jugadors Joan Puig i Adri Garcia, culminant una renovació molt important de la plantilla que la temporada passada va aconseguir el títol de la copa Federació i l’ascens –més canvis dels que tenia en ment el club inicialment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)