Champions

El Llevant cau eliminat a mans del Lió

El Llevant ha donat la cara però ha acabat caient també en el partit de tornada contra l’Olympique de Lió (2-1) i no serà en la fase de grups de la Champions League. El conjunt granota havia caigut per 1 a 2 en el partit d’anada per culpa de dues errades en el tram final i tot i que avui ha posat en problemes a l’equip francès, finalment no ha passat de ronda.

El Llevant, que havia eliminat al Celtic i al Rosenborg en les primeres fases, ha arribat viu al final de la primera meitat en què el Lió ha posat en molts problemes al seu rival amb diversos apropaments perillosos. La corda s’ha trencat en el minut 60 amb un gol de Majri de falta directa en un servei lateral. Només dos minuts després, Macario ha posat pràcticament la sentència amb un cop de cap al pal llarg. La reacció de les granotes ha estat immediata amb una diana de Cometti que ha aprofitat una pilota morta dins de l’àrea. El Llevant ha posat una mica de sal i pebre a l’eliminatòria però el Lió s’ha situat prop del gol en els darrers instants i s’ha acabat emportant l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)