3a divisió FEF

El Peralada i el Figueres busquen la primera victòria

Els xampanyers visiten el San Cristóbal (12h), la Unió rep el Vilassar (18.05h) i el Girona B rep el Sant Andreu (12.30h)

El Peralada i el Figueres van ser els dos equips de la demarcació gironina que no es van poder estrenar amb victòria i avui volen sumar els tres punts per esvair qualsevol dubte. Els xampanyers, que van empatar contra la Pobla de Mafumet, visiten el sempre complicat camp del San Cristóbal (12h), que a més arriba amb molta confiança després de guanyar al camp de l’Igualada en la primera jornada. La Unió, en ple procés de reconstrucció, es va estrenar amb una derrota al camp del Sants, i avui es vol refer en l’estrena a Vilatenim. Els de Moisés Hurtado saben que han de millorar els registres a casa dels últims cursos i volen començar per guanyar aquesta tarda el Vilassar (18.05h).

Qui sí que va poder guanyar va ser el Girona B, que aquest migdia (12.30h) rep a Riudarenes el Sant Andreu, en un duel entre aspirants a l’ascens. Els d’Axel Vizuete volen demostrar que aquest any tornen a estar a punt per lluitar per l’ascens i superar el conjunt quadribarrat, que ve d’empatar contra el Manresa a casa, seria un avís per tots els rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)