1a divisió FEF

El Barça B i el Costa Brava empaten a zero en un partit molt espès

L’estadi Johan Cruyff acollia aquesta tarda el duel entre el Barça B i el Costa Brava, dos dels equips catalans que encara no coneixen la victòria aquesta temporada i que continuaran igual, i és que han acabat signant taules en un partit en què ha passat ben poca cosa.

Els primers minuts de partit han estat els més vistosos, i és que el filial blaugrana ha sortit amb molta intensitat gràcies al lideratge d’un Nico González que ha fet una primera mitja hora extraordinària. Ferran Jutglà (8’), Nico González (12’) i una doble oportunitat de Balde i Rodado (36’) han estat les principals ocasions d’un Barça B que s’ha anat apagant amb el pas dels minuts. En les tres accions, a més, ha aparegut un gran Marcos Pérez, que ha mantingut segura la porteria dels gironins.

El Costa Brava, més dubitatiu a l’inici, ha guanyat solidesa quan ha vist que el Barça B no trobava la manera de superar una defensa ben ordenada, i fins i tot ha tingut alguna oportunitat clara com una rematada de Boris que ha hagut d’aturar Iñaki Peña amb molts reflexes. En la segona part pràcticament no hi ha hagut ocasions i només en el tram final el visitant Cala, amb una volea defectuosa, i el local Jandro, amb un xut de falta directa, han posat el mínim perill a la porteria rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)