La Unió s’avança però acaba empatant contra el Vilassar (1-1)

El primer. El Figueres suma el primer punt en la lliga però acaba amb un regust agredolç ja que Urri havia avançat a l’equip en el 30. L’exfiguerenc Pime ha acabat empatant de penal (65’)

El Figueres ha empatat a un gol contra el Vilassar i suma el seu primer punt en la lliga en la segona jornada. El conjunt dirigit per Moisés Hurtado s’ha avançat en el marcador gràcies a una jugada de murri d’Urri, que ha pressionat la sortida de pilota del porter Andrés Díez per pispar-li l’esfèrica i marcar a plaer. En el segon temps, però, l’ex del Banyoles, el Peralada i també del Figueres, ha fet l’empat definitiu aprofitant una pena màxima.

La primera part ha estat igualada però el Figueres és qui ha avisat primera a través d’una rematada de Nil Congost després d’una falta servida per Pol Blay (18’). Just en la mitja hora de joc, Urri ha pogut fer l’1-0 en una jugada de murri. El migcampista ha pressionat de valent Andrés Díez i l’exporter de la Unió s’ha deixat prendre la cartera per l’ex del Vic, que ha marcat a plaer (30’). Abans del descans, el marcador s’ha pogut moure pels dos bàndols, i és que, Pime ha estavellat una pilota al pal i, tot seguit, Andrés Díez ha rebutjat un bon xut de Rami que anava a l’escaire (41’).

En la segona part, la igualtat s’ha mantingut amb arribades dels dos bàndols. Timo gairebé aprofita una errada visitant i Jaime ha hagut d’intervenir de meravella després d’un cop de cap de Río. En el 65, el també ex del Figueres, Pime, ha pogut empatar l’enfrontament aprofitant una pena màxima. Els múltiples canvis han refredat i igualat encara més el partit. Els de l’Alt Empordà han tancat en camp propi al Vilassar, que això sí, ha tingut l’última aproximació amb perill.