1a divisió FEF

El Barça condemna els insults racistes rebuts per Moussa Sidibé, del Costa Brava

Aquesta tarda el Barça B i el Costa Brava s’han enfrontat al Johan Cruyff en el duel corresponent a la tercera jornada de la 1a divisió federació. En el tram final de la primera part l’extrem del Costa Brava Moussa Sidibé s’ha queixat a l’àrbitre del partit, Lucena Perdomo, que estava rebent insults racistes d’algun dels aficionats que hi havia al lateral del camp. El col·legiat, que també ha escoltat els insults, s’ha dirigit al delegat de camp per avisar que es fes aturar aquest comportament, i el club ha emès un missatge a través de la megafonia i els videomarcadors.

Un cop acabat el partit el Barça, a través del compte de twitter del filial, ha emès un comunicat informant dels fets. També ha mostrat el seu rebuig envers qualsevol mena d’actituds racistes i ha informat que s’estan destinat tots els esforços a localitzar els responsables per empendre les mesures corresponents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)