1a divisió FEF

Sascha, l’arma principal convertida en amenaça

1a divisió FEF. El davanter, referència ofensiva del Llagostera els últims anys, s’enfrontarà demà al Costa Brava (antic Llagostera) defensant els colors del Cornellà

Demà divendres, a les 19h, el municipal de Palamós acollirà el duel entre el Costa Brava i el Cornellà, dos equips que es coneixen a la perfecció. De fet, són els dos equips que van aconseguir l’ascens a la 1a divisió federació la temporada passada a través de la lligueta intermèdia, protagonitzant una lluita aferrissada –els verds ho van aconseguir amb més solvència que els gironins, que es van haver d’esperar a l’última jornada. Els partits entre el Costa Brava, sota el nom de Llagostera, i el Cornellà sempre han estat d’alló més igualats, i és que els dos equips jugaven en camps molt similars. Ara, però, el Costa Brava vol fer valer al municipal de Palamós la millor adaptació al terreny de joc.

Una de les principals atraccions del duel serà veure l’enfrontament de Sascha contra els seus excompanys. El veterà davanter, de 35 anys, va deixar aquest estiu el club gironí després de tres temporades i va acceptar la proposta del Cornellà, on ja hi havia viscut una etapa anterior. Serà, de ben segur, un partit especial pel barceloní, i és que amb el Costa Brava, o Llagostera, va viure grans moments. Va arribar-hi l’estiu del 2018 amb l’equip a 3a i es va convertir en una de les peces clau per aconseguir l’ascens a 2a divisió B amb 14 dianes. En els dos últims cursos a la categoria de bronze Sascha va sumar un total de 49 partits, en els que va marcar 8 gols. Més enllà del seu rendiment golejador, però, el barceloní s’havia convertit en una peça clau per l’equip d’Oriol Alsina, i és que amb l’estil de joc directe que utilitzava l’equip la seva figura era indispensable. A més, s’havia convertit en una de les ànimes del vestidor i així ho va demostrar en la festa de l’ascens fent de mestre de cerimònies.

El duel entre el Costa Brava i el Cornellà servirà doncs per veure com la principal arma ofensiva dels gironins es converteix en una de les grans amenaces del rival. Això sí el tècnic Raúl Casañ aposta per ell, i és que Sascha ha estat titular en els dos partits que el Cornellà ha jugat a casa, però en canvi no va jugar ni un minut a domicili en un camp més gran com el del Vila-real B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)