1a divisió FEF

El vestidor creu que el camí és el correcte

Girona. Juan Carlos diu que “l’equip confia al cent per cent en Míchel però el procés és llarg”

El porter del Girona Juan Carlos Martín va prendre ahir la responsabilitat de sortir a donar la cara per analitzar el moment complicat que està vivint l’equip després de les tres derrotes consecutives. “Quan no guanyes estàs fotut. Estem treballant i canviant moltes coses, i el que hem d’intentar és adaptar-nos al més ràpid possible. És un procés que necessita temps, però també som conscients que hem de ser competitius en el dia a dia i en els partits”, va comentar el porter, un dels ja veterans del vestidor.

La mala ratxa ha fet saltar les primeres alarmes, però des de dins la plantilla encara transmet confiança i demana paciència, i és que es té molt clar que els canvis que hi ha hagut aquest estiu demanen temps. “Som a la jornada 5 i començar a mirar els números potser no és el més adequat. No estem tan a prop de la versió que vol el tècnic com ens agradaria, però tot i així crec que podem ser un equip competitiu”, valora Juan Carlos, que destaca que l’equip està unit i creu en Míchel. “La idea de Míchel és molt bona i estem amb ell al cent per cent i això és el més important, que no hi hagi divisió”, afirma.

EL PROTAGONISTA

No estem tan a prop de la versió que vol el tècnic com ens agradaria però hem de ser competitius
Juan Carlos
porter del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)