Champions

Triomf agònic del Madrid davant l’Inter (0-1)

Champions League. Courtois ha salvat els madrilenys en la primera part i Rodrygo ha fet el gol del triomf en el 89’. El PSG, de les estrelles, inicia el periple continental amb un trist empat amb el Bruges (1-1)

El Real Madrid és un equip amb flor. Té aquella fortuna o resiliència que li dona la seva competició predilecta: la Champions. Avui ja era afortunat sumant un empat, però ha anat més enllà: ha guanyat amb un gol en l’últim minut de partit amb dos actors secundaris: assistència de Camavinga i gol, al primer toc, de Rodrygo per deixar sense reacció a l’Inter de Milà.

El conjunt de Carlo Ancelotti ha fet gala de la seva supervivència en la Champions per signar un partit clàssic de fase de grups. Poc futbol i domini de l’Inter en la primera part, però Courtois s’ha vestit de salvador. Els blanc han millorat prestacions en la segona part però sense cap ocasió concreta, de fet, a més clara ha estat del conjunt local fins que una combinació entre Camavinga i Rodrygo ha fet el gol del triomf. Tres punts d’or pel Madrid i cara de tristesa pels transalpins que s’ha quedat amb un pam de nas per deixar escapar una magnífica ocasió per sumar els tres punts i es queden a zero.

Mala pinta també pel PSG que ha arrencat el seu periple en Champions amb un empat a Bruges. Era el gran dia dels homes de Pochettino que ha ficat el seus tres tenors en l’onze inicial. Però el partit i les ocasions han estat pels belgues. Ander Herrera ha avançat els parisencs i Hans Vanaken ha fet el gol de l’empat. Messi ha estavellat una pilota al travesser.