1a divisió

Trajecte al límit

Real Madrid. Després de resoldre els seus dos últims partits en el minut 90, el conjunt blanc rep el Mallorca obligat a vèncer per continuar primer

Real Madrid Mallorca

REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militão, Alaba, Miguel Gutiérrez; Casemiro, Camavinga, Isco; Rodrygo, Vinícius, i Benzema.Baixes:Carvajal, Marcelo, Mendy, Toni Kroos, Ceballos i Bale.MALLORCA:Reina; Sastre, Valjent, Oliván, Costa; Kubo, Battaglia, Febas, Dani Rodríguez, Kang In Lee; i Fer Niño.Baixes:Antonio Raillo, Franco Russo, Alexandar Sedlar, Maffeo. Ruiz de Galarreta i Ángel.ÀRBITRE:Javier Alberola Rojas (col·legi castellanomanxec).ESTADI:Santiago Bernabéu.HORARI:22 h (Movistar LaLiga).

La victòria de l’Atlético obliga el Madrid a guanyar aquesta nit (22 h) el Mallorca si vol conservar el lideratge. Els blancs tornen al Santiago Bernabéu deu dies després d’imposar-se al Celta (5-2), deu dies en els quals han disputat dos enfrontaments que han guanyat tots dos, contra l’Inter (0-1) i el València (1-2), en el minut 90, amb patiment. Està sent una tònica de l’equip madridista que, tret del duel del Celta i el de la primera jornada contra l’Alavés (1-4), ha resolt els seus matxs amb dificultats. Els partits contra el Betis (0-1) i el Llevant (3-3, fent l’empat en el 85’) no van ser plàcids. I a això aspira avui el Mallorca, a presentar un matx costerut al conjunt dirigit per Carlo Ancelotti. “L’esperit és la base dels resultats que hem aconseguit. Sempre hem lluitat fins al final”, va explicar en la prèvia ahir el tècnic italià, que va reconèixer que podria introduir rotacions. “He de veure com estan els que van jugar diumenge, estic pensant en canvis”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)