1a divisió

Asensio desfà el seu Mallorca

1a divisió. Un ‘hat-trick’ del balear lidera una plàcida victòria blanca al Santiago Bernabéu

Real Madrid 6 Mallorca 1

REAL MADRID:Courtois, Nacho (Sergio Santos, 79’), Éder Militão, Alaba, Miguel Gutiérrez, Camavinga (Antonio Blanco, 60’), Marco Asensio (Isco, 71’), Valverde, Rodrygo (Lucas Vázquez, 72’), Vinícius Júnior (Mboula, 75’) i Benzema (Jovic, 79’).MALLORCA:Manolo Reina, Juan Sastre, Valjent, Josep Gayà (Jaume Costa, 59’), Brian Oliván, Rodrigo Battaglia, Aleix Febas (Prats, 58’), Take Kubo (Baba, 46’), Kang-In Lee, Lago Júnior i Hoppe.GOLS:1-0 (3’) Benzema. 2-0 (24’) Asensio. 2-1 (25’) Kang-In Lee. 3-1 (29’) Asensio. 4-1 (55’) Asensio. 5-1 (78’) Benzema. 6-1 (84’) Isco.ÀRBITRE:Alberola Rojas (col·legi Castella-la Manxa).

Un vendaval de gols al Santiago Bernabéu per atropellar el Mallorca i sostenir les bones sensacions d’un Real Madrid que, en el que semblava que havia de ser un any difícil, està trobant arguments per ser optimista.

Només començar el partit, quan els dos equips ni tan sols havien començat a temptejar-se, el jove Josep Gayà, central mallorquí i que debutava a primera divisió, va pagar la patenta amb una relliscada inoportuna que va permetre Karim Benzema obrir el marcador, anunciant ja d’entrada un partit amb gols i en què un altre futbolista balear, encara que vestit de blanc com és Marco Asensio, duria la veu cantant dels seus amb una actuació farcida d’encert. Encara que va demanar perdó després de cada gol que va fer al seu exequip, l’extrem de Palma va torturar la porteria de Manolo Reina, primer amb un doblet en el primer acte que només va ser interromput pel golàs de Kang-In Lee i ja després de la represa amb un colpeig extraordinari des de la frontal de l’àrea per deixar ja fora de combat un Mallorca amb una alineació força alegre, amb els asiàtics Kang-In Lee i Takefusa Kubo compartint la zona de tres quarts d’entrada i amb la velocitat de Lago Júnior. Però, malgrat la bona predisposició dels balears, la contundència del Madrid els va caure com una llosa sobre les espatlles en una nit en què el Madrid es va acabar donant un festí, sumant dos gols més obra de Benzema i Isco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)