3a divisió FEF

El Girona B i l’Olot volen continuar manant i la Unió necessita despertar

3a divisió FEF. El filial gironí encadena tres victòries i rep el Vilassar (12.30 h), la Unió busca el primer triomf del curs a Vilatenim contra el Castelldefels (16.30 h) i l’Olot vol sumar els tres primers punts del curs a domicili al camp del Manresa (18.30 h)

Les tres primeres jornades han servit perquè els equips comencin a veure a què aspiren aquesta temporada i en aquest sentit el Girona B i l’Olot s’han consolidat com dos dels grans aspirants a tot, així que no volen afluixar el ritme. En canvi, el Figueres encara no ha pogut assaborir una victòria i amb només un punt comença a tenir les primeres urgències, tot i que les sensacions no han estat dolentes, sobretot en la derrota al camp de l’Olot la setmana passada (4-3). Avui tots tres es tornen a poar en acció, i els tres punts són el principal objectiu.

El Girona B serà el primer d’entrar en joc. El filial gironí rep a Riudarenes la visita del Vilassar de Mar, que ha empatat en les tres primeres jornades. Els d’Àxel Vizuete són l’únic equip que ha sumat els nou punts possibles, tot i haver-se enfrontat ja a l’Hospitalet i el Sant Andreu i haver jugat dos partits a domicili, i confien a mantenir aquesta bona dinàmica.

Entre els perseguidors del Girona B hi ha l’Olot, que tancarà la jornada. Els d’Albert Carbó sumen set punts i encara no coneixen la derrota, però avui tindran un examen complicat, ja que visiten un Manresa que tampoc ha perdut cap partit i que vol convertir el seu feu en un fortí. L’objectiu principal dels olotins és aconseguir la primera victòria a domicili del curs després d’haver guanyat els dos partits a casa i estrenar-se a fora amb un empat al camp del Vilafranca.

Un dels partits més atractius de la jornada serà el del Figueres, que rebrà a Vilatenim el Castelldefels. Els de Moisés Hurtado necessiten començar a sumar de tres en tres i avui tindran una bona oportunitat, perquè reben el cuer de la lliga. El Castelldefels, això sí, només ha jugat dos partits i s’ha enfrontat a rivals d’entitat, com ara l’Olot i el Vilafranca, així que no posarà les coses fàcils als figuerencs, sobretot perquè també va molt necessitat de punts tot i acabar de començar. La Unió, però, vol aprofitar l’avantatge de jugar a casa, i és que un dels objectius del curs és millorar els registres dels últims anys a Vilatenim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)