Més futbol

El futbol català es podrà seguir per EsportPlus.TV

Acord entre la fundació de la UFEC i la federació catalana de futbol

La fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la federació catalana de futbol (FCF) han firmat un conveni pel qual el futbol català amateur i de base es podrà seguir a través d’EsportPlus.TV. Arran de l’acord, es faran retransmissions de partits de futbol i efutbol sala d’aquesta temporada 2021-22.

A través d’EsportPlus.TV, ara en emissió en proves a través de Youtube, es podran veure en streaming els partits com a local d’aquells clubs de futbol i futbol sala interessats, amb la instal·lació d’un dispositiu amb càmera intel·ligent al camp o pavelló. La nova OTT de l’esport català donarà cobertura a competicions i categories d’àmbit territorial, tant amateurs com de base, i tindrà accés per subscripció anual o bé per partit puntual.

A més, l’eina permetrà a cada club disposar d’un programari per analitzar jugades, situacions de jocs, jugadors concrets i treure estadístiques per millorar la formació.

Emissions en proves

Amb la incorporació del futbol català, ja són una vintena les federacions esportives catalanes que han apostat per EsportPlusTV. El projecte, en quatre setmanes d’emissions en proves a través de Youtube, acumula ja un total de 52 esdeveniments esportius, 36.427 reproduccions i 23.089 emissions en directe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)