Una nova oportunitat per continuar sumant

Jornada 7. El Girona B visita el Vilafranca (a les 12.30 h) i l’Olot i la Unió reben el San Cristóbal (17 h) i el Manresa (17.30 h), respectivament

La setena jornada de lliga es posa en marxa avui amb tres dels quatre equips gironins a punt per sumar tres punts més i mantenir la bona línia del tram inicial del campionat.

El Girona B visita un dels terrenys de joc més complicats del grup, el del Vilafranca, amb l’objectiu d’ampliar el seu avantatge en la primera posició aprofitant que el Peralada descansa aquesta setmana (a les 12.30 h). Els del Penedès han guanyat només un partit de campionat i en els seus dos últims partits han sumat un sol punt de sis possibles –a més van descansar una jornada–, un aspecte que els ha fet perdre diverses posicions en la taula. Per contra, el Girona B només ha perdut dos punts en la lliga al camp de l’Olot i en el darrer matx va vèncer en l’últim minut el cuer, el Castelldefels, la qual cosa els va impulsar encara més en l’aspecte moral i de confiança.

L’Olot rep el San Cristóbal (a les 17 h) amb el repte de tornar al camí del triomf després de sumar un sol punt dels darrers sis possibles i perdre el primer enfrontament de la lliga al camp de la Pobla de Mafumet (1-0). Els d’Albert Carbó, encara amb problemes a l’eix de la defensa amb les baixes d’Uri Ayala i Carles Mas, els teòrics titulars, que deixen coixa la parcel·la defensiva. Els de la Garrotxa buscaran imposar la seva superioritat contra un rival sòlid que només es troba a només un punt dels garrotxins, que li costa molt fer gol (4), però també encaixar-ne (4).

Per acabar, la Unió, després de descansar la jornada passada, intentarà contra el Manresa (a les 17.30 h) allargar la bona sensació que li va deixar el triomf a Vilafranca (0-1) en l’últim partit per continuar escalant posicions en la taula. Els de l’Alt Empordà s’enfronten a un rival que només ha perdut un partit, contra l’Olot (0-3), i que està cridat a ser un dels que lluiti per accedir a les posicions de play-off d’ascens. Els de Moisés Hurtado són dotzens, ja amb la jornada de descans al sac i sumant els tres punts farien un salt important en la classificació.