Champions

El Vila-real fa la feina i el Sevilla torna a empatar

El conjunt groguet ha superat (1-4) al Young Boys i el Sevilla ha firmat taules contra el Lilla (0-0). Remuntada del United amb gol de Cristiano Ronaldo

El Vila-real ha guanyat (1-4) amb més patiment del que indica el marcador al feu del Young Boys. Yeremi Pino i Gerard Moreno han avançat als groguets en el primer quart d’hora, però a partir d’aleshores el partit s’ha descontrolat i les arribades dels dos equips s’han succeït. Sobretot n’ha tingut el Young Boys, que ha disposat de moltíssimes ocasions però li ha faltat la punteria. No ha estat fins entrada la recta final (76’) que Elia ha escurçat distàncies. Fins al final, el duel ha estat obert, però Alberto Moreno (87’) i Samu (90’) han sentenciat.

Remunta el Manchester United

En el mateix grup, el conjunt red devil ha començat perdent a Old Trafford 0-2 contra l’Atalanta, però amb tres gols a la segona part ha capgirat el marcador (3-2), Cristiano Ronaldo ha estat l’autor del tercer que ha culminat la victòria, amb un cop de cap a centrada de Shaw. El grup queda igualadíssim amb els anglesos liderant el grup amb sis punts, l’Atalanta i el Vila-real amb 4 i el Young Boys amb 3.

El Sevilla s’encalla

En un partit amb poca història al feu del Lilla, el Sevilla no ha passat de l’empat (0-0) i continua sense guanyar a la Champions. Tres empats sumen els de Julen Lopetegui, enquadrats en un grup que lidera el Salzburg amb set punts després d’imposar-se amb solvència (3-1) al Wolfsburg.

Juve i Chelsea, com sempre

Al grup H, sense sorpreses, la Juve va imposar-se (0-1) al Zenit i el Chelsea va golejar (4-0) al Malmo. El líder de grup es decidirà entre biaconeri i blues.