Riudarenes examina el Girona B i el Figueres

3a divisió FEF. El filial gironí i la Unió se les hauran aquest migdia amb la voluntat de recuperar-se de la derrota de la setmana passada. L’Olot és l’altre representant gironí que juga avui, al camp de la FE Grama a les 11.45 h

Aquest migdia (12 h) el Girona B i el Figueres se les hauran al municipal de Riudarenes en un duel amb pocs precedents, que ofereix l’oportunitat al filial gironí de treure’s l’espina de la derrota rebuda la temporada passada (0-1), tot i que seran pocs els futbolistes dels dos equips que repetiran respecte a aquell partit .

Tant els gironins com els figuerencs arriben al duel amb certs dubtes, i és que els dos equips van perdre diumenge passat i volen recuperar les bones sensacions. Tot i això, les dues dinàmiques són del tot oposades, ja que el Girona B continua liderant la classificació amb 16 punts mentre que el Figueres lluita per sortir de la zona baixa després de sumar només 5 punts en les primeres set jornades –els de Moisés Hurtado només han jugat sis partits perquè ja han descansat.

La classificació, però, tindrà poc a veure en un matx en què els dos equips voldran tenir el control del partit per patir el mínim possible en defensa. I és que, tot i que els uns i els altres se senten còmodes controlant la pilota, a tots dos conjunts els està costant força poder materialitzar les ocasions i només han estat capaços de marcar un gol en els últims tres partits que han disputat

L’Olot, a Santa Coloma

El conjunt garrotxí visita ben d’hora, a les 11.45 h, el camp de la Fundació Esportiva Grama, el sisè classificat amb deu punts. L’Olot va vèncer al municipal el San Cristóbal en un partit carregat de dubtes, sobretot en la primera part, en què va remuntar gràcies a cinc minuts d’inspiració ofensiva en el segon acte. Els d’Albert Carbó continuen sense recuperar la teòrica parella de centrals titulars formada per Carles Mas, amb dos dits trencats, i Uri Ayala, amb una lesió muscular severa. De nou, o Bigas o Blázquez acompanyaran Gerard Batalla a l’eix per mirar d’assolir una solidesa defensiva que els permeti tenir més possibilitats de triomf.

La Grama arriba al duel després d’aconseguir quatre punts dels últims sis possibles. Els de Santa Coloma van sumar el seu primer punt a domicili de dotze possibles contra el Vilassar en l’última jornada (1-1), però a casa són un dels millors equips del grup cinquè gràcies a les seves tres victòries en tres partits –contra el Granollers (3-1), l’Hospitalet (2-1) i el Sants (2-0).