Derrota clara i justa de l’Olot al camp de la Grama (3-1)

L’Olot ha ofert la pitjor versió de la temporada i ha perdut amb claredat i justícia al camp de la Grama. El partit s’ha posat de seguida de culs per als garrotxins, a partir d’un penal comès per Èric Callís que ha significat l’1-0, de Fran (6’). Els d’Albert Carbó no oferien resposta contra un equip superior, que tenia dominat al mig del camp i que feia mal. De fet, hi ha hagut una ocasió claríssima –dos xuts al pal en la mateixa jugada-- que haurien pogut situar el 2-0 abans del descans.

L’Olot ha millorat en l’arrencada de la segona part, però li ha durat poquíssim. El 2-0 de Fran (56’) ha fet mal. I no ha trigat a arribar el tercer, de Montalbán, que ha acabat de resoldre el partit (61’). La Grama fins i tot ha fet un altre xut al pal, contra un equip garrotxí que no ha tingut capacitat de resposta. Ha marcat el 3-1, això sí, mitjançant Kilian (84’), però ha estat estèril.