1a divisió FEF

El Sabadell perd contra un Balears superior (3-1)

El conjunt d’Antonio Hidalgo ha sumat una nova derrota a domicili davant d’un Atlètic Balears superior en les dues facetes del joc; tant en atac com en defensa. Només al tram final del partit l’equip arlequinat ha estat capaç de reaccionar(3-1).

El matx ha començat amb un clar domini dels locals a través de ràpides transicions en atac que molt bé ha aprofitat Vinicius Tanque en dues ocasions; al minut 10 per obrir el marcador i al vint-i-cinc per refermar el bon moment de joc que passava el seu ’equip davant d’un Sabadell passiu a dins de la seva àrea En la primera meitat l’equip d’Antonio Hidalgo només ha disparat un cop a porteria; ha estat Sergio Aguza que ha atrapat sense problemes Réné Román. La mala notícia també ha estat la lesió del capità Aleix Coch que ha hagut d’abandonar el camp. En el seu lloc ha entrat César Morgado. El descans ha arribat i el tècnic arlequinat ha volgut moure l’atac amb un total de quatre canvis; han entrat Muguruza, Jacobo, Ezzarfani i Tony Gabarre. A la segona part el Sabadell ha posat una marxa més, però no ha acabat de trobar espais en la defensa de l’Atlètic que ha sortit amb més solidesa. Lluny de retallar distàncies, en la sortida d’un còrner i després d’una prolongació al segon pal de Vinicius, Ferrone ha marcat a plaer el tercer gol per posar més distància al marcador. A partir d’aquest instant han vingut els millors moments del Sabadell que a través de Jacobo ha retallat distàncies amb un gran gol des de dins l’àrea creuant l’esfèrica al pal llarg de la porteria de René. Dues aproximacions d’Azzarfani; amb el cap i després del llançament d’una falta, han estat les dues ocasions més clares després del gol. Victòria justa de l’Atlètic Balears que ha dominat molt bé el tempo del partit.

El Sabadell, després d’aquesta derrota, es queda amb set punts i marca la zona de descens a un punt del San Fernando fora de la zona vermella.