1a divisió FEF

El Nàstic, intractable al Nou Estadi, supera el Linares (3-1)

El Nàstic continua manant amb autoritat al Nou Estadi, on ha encadenat la cinquena victòria. El conjunt que prepara Raül Agné ha superat el Linares (3-1) en un duel que ha resolt en una fase de la segona meitat.

Al descans, s’hi ha arribat sense gols, tot i que tant els tarragonins com els andalusos han tingut oportunitats. Els locals han reclamat penal en dues caigudes de Robert Simon (18’ i 45’) que l’àrbitre no ha castigat. La segona meitat ha començat amb una ocasió del Linares ben resolta pel porter Manu García. El Nàstic ha fet un pas endavant i, després d’un gol anul·lat a Pablo Fernández per fora de joc de Robert Simon, ha arribat l’1-0, en un córner que ha rematat Quintanilla (64’). L’estratègia ha estat fonamental, perquè el 2-0 ha arribat en un altre córner, amb una pilota pentinada per Ribelles que Pablo Fernández ha aprofitat (72’). I sense temps de reacció per als andalusos, ha arribat el 3-0, amb un cop de cap de Fran Carbia, només dos minuts després. El Linares només ha pogut marcar en l’afegit, mitjançant Copete (93’).