2a divisió FEF

El Lleida Esportiu, eliminat de la copa Federació en els penals

El Lleida Esportiu ha perdut en la tanda de penals no només l’accés a les semifinals de la copa Federació, sinó també un bitllet per disputar la copa. L’equip de Gabri ha resistit el partit i la pròrroga al camp de l’Ebre (0-0), però els aragonesos s’han imposat en els penals (5-4).

La primera part del partit ha estat força insípida, sense ocasions clares de gol. En la segona, el conjunt local ha començat més fort i ha mirat de desequilibrar el duel, però els lleidatans han mostrat seguretat. Els de Gabri han arribat menys a l’àrea rival, tot i que Yasser ha fet una rematada de cap perillosa. Els minuts han anat passant i, sense moviments en el marcador, s’ha arribat a la pròrroga. L’Ebre n’ha tingut una de molt clara (96’). Els locals han pressionat més durant la pròrroga, però ningú ha estat capaç de desfer el 0-0, i l’eliminatòria s’ha decidit a la tanda de penals. Els cinc primers també han acabat amb empat (4-4), però després els lleidatans han fallat i els aragonesos han marcat el gol de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)