Champions

El Vila-real fa la feina i el Sevilla es col·lapsa

El Vila-real ha obtingut un triomf fonamental contra el Young Boys (2-0) que el deixa segon del grup F, amb els mateixos punts que el Manchester United (7), que ha agraït un gol en el temps afegit de Cristiano Rolando al camp de l’Atalanta (2-2). Els italians són ara tercers, a dos punts dels dos primers classificats.

El Young Boys ha creat un primer ensurt al Vila-real, en un u contra u entre Fassnacht i Rulli, però els de la Plana han anat creixent. Després d’una ocasió de Pedraza, ha arribat l’1-0 (35’). L’autor del gol ha estat Capoue, que ha aprofitat un cop de cap de Mario Gaspar després d’una centrada de Parejo. Ja en la segona part, Fassnacht ha marcat l’empat, però el VAR ha fet anul·lar el gol per fora de joc (55’). I en la recta final, Danjuma ha posat fi a la incertesa amb el 2-0 (89’).

El Sevilla, cuer

El conjunt de Julen Lopetegui necessitava la victòria contra el Lilla, però s’ha endut una garrotada al Sánchez Pizjuán (1-2). I això que Ocampos ha marcat l’1-0 en recollir el refús del porter després d’un xut de Rafa Mir (15’). El Lilla, però, ha anat guanyant terreny i ha empatat de penal poc abans del descans, mitjançant Jonathan David. Poc després del descans, Ikoné ha recollit el refús d’un xut al pal i ha marcat l’1-2 (52’).

El Sevilla és cuer del grup, amb 3 punts. El Salzburg en té 7 i el Lilla i el Wolfsburg, 5.

La Juventus, classificada

Amb un triomf contra el Zenit (4-2, amb doblet de Dybala), la Juventus s’ha assegurat l’accés als vuitens. Ha fet els 12 punts en joc i en té 3 més que el Chelsea, que ha guanyat per la mínima al camp del Malmö.