Champions

El Bayern fa un favor al Barça

Champions. Tres gols de Lewandowski guien el Bayern cap als vuitens com a primer

Bayern de Munic 5 Benfica 2

BAYERN DE MUNIC:Neuer, Pavard, Nianzou, Upamecano, Davies (Richards, 64’), Goretzka. Kimmich (Sabitzer, 72’), Gnabry, Sané (Müller, 72’), Coman (Musiala, 64’) i Lewandowski.BENFICA:Vlachodimos, Lucas Verissimo, Morato, Verthongen, Meite, Joao Mario (Paulo Bernardo, 77’), Gilberto, Grimaldo (Goncalo Ramos, 77’), Pizzi (Diogo Goncalves, 64’), Everton (Rafa, 64’) i Yaremchuk (Darwin, 64’).GOLS:1-0 (26’) Lewandowski, 2-0 (32’) Gnabry),. 2-1 (38’) Morato. 3-1 (49’) Sané. 4-1 (61’) Lewandowski. 4-2 (74’) Darwin. 5-2 (84’). Lewandowski.

El Bayern juga al ritme de Lewandowski. Tindrà 60 anys i el polonès continuarà fent gols. Insaciable. Ahir, tres més. Hat-trick del killer del Bayern contra un Benfica que perd la segona plaça del grup E en benefici del Barça. Robert Lewandowski encara hauria pogut castigar el porter grec Vlachodimos un quart cop, però va errar un penal. També és humà. Lewandowski suma 6 gols en aquesta edició de la Champions, que contrasten amb els dos que ha marcat el Barça en la competició.

Els bavaresos van fer un favor als blaugrana perquè una victòria del Benfica hauria estat molt perillosa. Amb 0-0 al marcador, al Benfica li van anul·lar des del VAR un gol molt al límit.

Amb aquesta victòria el Bayern s’assegura la classificació per als vuitens de final com a primer del grup E, amb un total de 12 punts. Quatre partits jugats, quatre triomfs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)