Champions

El Madrid juga amb foc però supera el Xakthar (2-1)

Un doblet de Benzema encarrila la classificació dels blancs pels vuitens de final

Sense fer res de l’altre món el Madrid ha superat el Xakthar (2-1) i posa un peu i mig als vuitens de final. Benzema, que ha deixat el camp amb molèsties abans del final, ha estat l’artífex del triomf amb un doblet.

El Madrid ha començat dominant el partit. Tot i això, després d’una primera ocasió de Modric, els ucraïnesos s’han pogut avançar en el minut 10 amb un xut d’Alan Patrick al pal. La resposta del Madrid ha estat ràpida, i és que en una bona pressió Vinícius ha recuperat l’esfèrica dins l’àrea i li ha regalat el gol a Benzema (1-0, 14’). Després del gol els blancs han fet un pas enrere i el Xakthar ha tingut el control del partit fins que ha empatat amb un gran gol de Fernando (1-1, 39’). De fet, Courtois ha hagut d’evitar el segon del davanter brasiler en l’última acció de la primera part.

En la segona part el Xakthar ha començat dominant el partit, però en el minut 61 el Madrid ha aprofitat la seva qualitat individual per marcar el 2-1 després d’una bona combinació entre Casemiro i Vinícius que ha culminat Benzema. La diana ha tranquil·litzat una mica el partit, i és que tot i que els ucraïnesos han continuat tenint el control de la possessió la defensa del Madrid ha guanyat solidesa i no ha concedit grans ocasions més enllà d’un xut llunyà d’Stepanenko i un altre de Sudakov ja en el minut 90 que ha refusat Courtois.