Champions

L’Atlético perd a Anfield i haurà de suar per classificar-se (2-0)

En el minut 36 el Liverpool, que acabarà primer de grup, ja guanyava 2-0 i jugava amb un home més

L’Atlético no ha tingut res a fer al camp del Liverpool i ha acabat perdent 2-0, però el resultat podria haver estat més ampli si els anglesos haguessin tingut més efectivitat de cara a porteria. Amb aquest resultat el Liverpool s’ha assegurat la primera posició del grup i l’Atlético és tercer, amb un punt menys que el Porto, contra qui tancarà la fase de grups.

El partit s’ha decidit força aviat, i és que el Liverpool ha començat amb una marxa més i ha trobat el camí del gol gràcies a les assistències d’Alexander-Arnold. El lateral primer ha posat una centrada al cor de l’àrea que Diogo Jota ha convertit en l’1-0 amb un remat de cap (13’) i després ha posat una passada tensa a Mané, que només l’ha hagut de desviar per marcar el 2-0 (21’). A més, en el minut 36 Felipe ha vist la vermella directa per una dura entrada a l’hora de tallar un contraatac i l’Atlético s’ha quedat amb deu.

Amb 2-0 i superioritat numèrica el Liverpool ha tingut ocasions de sobres per ampliar l’avantatge, mentre que els de Simeone han tingut poquíssimes oportunitats per tornar a entrar al partit.