Premier

Eddie Howe, nou entrenador del Newcastle

El nou-ric del futbol europeu anuncia qui dirigirà l’equip després d’un mes buscant tècnic

El Newcastle ja té entrenador. El nou-ric del futbol anglès des que el va adquirir el fons saudita Public Investment Fund (PIF), feia més d’un mes que sondejava entrenadors, des que va acomiadar Steve Bruce, i avui ha anunciat el nou ocupant de la seva banqueta.

Finalment, l’escollit és Eddie Howe, que ha signat fins al 2024. El preparador anglès de 43 anys estava lliure, després de vuit anys entrenant el Bournemouth a qui va agafar en la quarta categoria del futbol anglès i el va acabar guiant fins a la Premier League. Dels cherries en va marxar el curs passat a final de temporada després de descendir.

“És un gran honor convertir-se en entrenador d’un club amb la talla i la història del Newcastle United”, va afirmar Howe. “Aquesta és una oportunitat meravellosa, però també tenim molta feina al davant i tinc moltes ganes d’entrar al camp d’entrenament per començar a treballar amb els jugadors”, va completar el tècnic, que agafa un equip que ara és penúltim en la classificació i que està a cinc punts de la permanència.

S’espera que en el mercat d’hivern el club geordie faci una gran inversió en fitxatges, ja que l’aspiració que té és la de convertir-se en un dels conjunts més potents del continent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)