Més futbol

El 9è Dia de l’entrenador de la FCF reuneix unes 600 persones

El novè Dia de l’entrenador de la federació catalana, organitzat pel comitè tècnic d’entrenadors i l’escola d’entrenadors, ha reunit unes 600 persones, en una edició de rècord. Hi ha hagut més de mig miler d’assistents a l’acte, a més dels que s’han connectat de manera telemàtica. Com és habitual en aquesta jornada, hi ha hagut ponències, taules rodones i reconeixement a entrenadors pels èxits i ascensos de la temporada passada. També ha assistit a l’acte el president de la federació espanyola, Luis Rubiales.

Entre els ponents, hi havia Jorge Vilda, seleccionador espanyol absolut femení; Montse Tomé, seleccionadora espanyola sub-17 femenina; Fernando Torres, tècnic del juvenil A de l’Atlético; Sergio García, tècnic del juvenil B de la Damm; Rafa Márquez, del cadet A de l’Alcalá; Luís García, del juvenil A de la Damm, i, com a sorpresa, Samuel Eto’o. També han intervingut Raúl González, Xabi Alonso i Mateu Alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)