Champions

L’art de Lewandowski, i el Bayern, primer

Champions. El polonès marca un golàs de tisora i els de Munic s’asseguren la primera plaça

Dinamo de Kíev 1 Bayern de Munic 2

DINAMO:Buschchan, Kedziora, Zabarnyi, Syrota (Karavaev, 76’), Mykolenko, Sydorchuk, Shaparenko, Tsygankov, Buyalskyi, Carlos de Pena (Garmasch, 46’) i Skurin (Vitinho, 46’).BAYERN:Neuer, Pavard, Nianzou (Tillmann, 85’), Hernández (Sarr, 46’), Davies, Tolisso, Goretzka, Coman (Marc Roca, 67’), Müller, Sané (Richards, 88’) i Lewandowski.GOLS:0-1 (14’) Lewandowski. 0-2 (42’) Coman. 1-2 (70’) Garmasch.ÀRBITRE:Halit-Umur Meler (turc). T.G.: a Shaparenko i Sarr.COMENTARI:Cinquena victòria del Bayern de Munic a Europa en cinc partits. La victòria a Kíev té premi perquè dona matemàticament la primera plaça del grup als bavaresos. El Bayern ja estava classificat per als vuitens de final des de la jornada anterior, però amb els tres punts aconseguits en la visita a Ucraïna s’assegura passar com a líder a falta d’una jornada per tancar la fase de grups. El Bayern havia viatjat a Kíev afeblit per les baixes. Nou en total, algunes de la importància d’Upamecano, sancionat, i Kimmich, Gnabry i Sule, en situació de quarantena després d’haver estat en contacte directe amb un positiu de Covid. Kimmich i Gnabry no estaven vacunats. Però el talent de Robert Lewandowski va minimitzar totes aquestes baixes. El polonès va marcar el golàs d’aquesta cinquena jornada de la Champions, amb una rematada de tisora brutal que va servir per batre Buschchan i situar davant el seu equip abans del primer quart d’hora. Una obra d’art. Coman va marcar el segon abans del descans, rematant al segon pal una centrada de Tolisso que va deixar passar Müller. Garmasch, en el minut 70, va posar emoció al partit amb el primer gol del Dinamo en aquesta Champions.