Champions

Sevilla i Vila-real depenen d’ells mateixos

Tant el conjunt andalús, que s’imposa (2-0) al Wolfsburg, com el Vila-real que perd (0-2) amb el United, se la jugaran en l’última jornada

El Sevilla i el Vila-real se la jugaran en l’última jornada per ser als vuitens de final.

El conjunt sevillista era qui més s’hi jugava avui i ha fet la feina superant (2-0) al Wolfsburg en un partit en què si perdia quedava eliminat. Joan Jordán (12’), de cap, a centrada de Rakitic ha avançat als de Julen Lopetegui, que han hagut de serrar les dents, fins que ja al final (97’) han decidit amb el gol de Rafa Mir amb un Wolfsburg abocat a l’atac. Només li val la victòria al Sevilla però al camp del Salzburg en l’última jornada per passar de ronda. En l’altre partit del grup (el G), el Lilla s’ha imposat (1-0) al Salzburg.

En el grup del Vila-real (el F), el Manchester United ja és primer segur. Amb Michael Carrick d’entrenador interí, ha guanyat (0-2) al Vila-real, en un partit en què tots dos equips, amb por a perdre, han arriscat poc i que s’ha decidit en el tram final, per una errada del conjunt groguet. Al minut 78, i en sortida de pilota, el porter Rulli ha fet una mala passada a Capoué, pressionat ha perdut l’esfèrica i aquesta ha anat a parar a peus de Cristiano Ronaldo, que sense oposició no ha perdonat. La diana ha ensorrat a l’equip orientat per Unai Emery, que no ha reaccionat i, finalment, ja al minut 90, Jadon Sancho, al contraatac, ha sentenciat.

D’aquesta manera, el Vila-real es jugarà la classificació en l’última jornada a casa de l’Atalanta que ha empatat (3-3) amb el Young Boys. El Vila-real passarà si empata a Bèrgam.

El Chelsea goleja a la Juve

El vigent campió d’Europa ha passat per sobre de la Juve (4-0) i s’ha posat primer de grup (H). Tots dos estan ja classificats. En l’altre matx, Malmo i Zenit han emptat (1-1)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)