1a divisió

Karim Benzema, condemnat a un any de presó que no complirà

El tribunal de Versalles el considera còmplice en l’intent de xantatge a Mathieu Valbuena. El davanter del Madrid apel·larà la sentència

El tribunal de Versalles ha dictat sentència aquest matí sobre els fets que van succeir el 2015, en què s’acusava a Karim Benzema de formar part d’un xantatge amb un vídeo sexual al seu company de la selecció francesa Mathieu Valbuena. Finalment el davanter del Madrid, que no va tornar fins fa poc a vestir la samarreta de la selecció gal·la, ha estat declarat culpable de complicitat i ha estat condemnat a un any de presó i una multa de 75.000 euros. Benzema, que no va anar personalment al procés judicial ni tampoc ha anat a la lectura de la sentència, no haurà de complir l’any de presó si no és que hi ha reincidència.

Els seus advocats, que han confirmat que el davanter ha conegut la sentència en la concentració del Madrid a Moldavia per jugar aquesta nit contra el Sheriff, han avisat que apel·laran la sentència perquè la consideren injusta. “Ha estat condemnat sense proves i la sentència no es correspon amb la realitat dels fets. Benzema vindrà a apel·lació a explicar-se i s’aclariran els fets”, han dit Antoine Vey i Sylvain Cormier, advocats del futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)