Champions

El Real Madrid compleix a Moldàvia i jugarà els vuitens de final (0-3)

Champions. Els gols d’Alaba, Kroos i Benzema impulsen els blancs, que es jugaran el primer lloc del grup en l’última jornada contra l’Inter

El Real Madrid jugarà un any més els vuitens de final de la Champions. L’equip de Carlo Ancelotti ha certificat la seva classificació avui a Moldàvia. Els blancs, escarmentats pel que va succeir en el partit jugat al Bernabéu, no han donat opcions al Sheriff aquesta vegada. Golejada i classificats.

David Alaba ha marcat el primer gol de la nit amb un bon llançament de falta (29’). Però el millor gol del partit ha portat el segell de Toni Kroos. Després d’una bona jugada col·lectiva del Madrid tota al primer toc, l’alemany ha dibuixat un xut deliciós des de la frontal amb l’interior de la seva bota dreta, que després de tocar al travesser ha botat a dins (45’+1’).

En la segona part, Benzema, que avui ha conegut la sentència del cas Valbuena –condemnat a un any de presó i 75.000 euros de multa–, ha marcat el tercer amb un altre bon xut des de la frontal. En el primer temps ja havia marcat el francès, però el gol havia estat anul·lat per fora de joc.

En l’altre partit del grup, l’Inter ha guanyat contra el Xahktar i es jugarà el primer lloc del grup contra el Madrid en l’última jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)