Champions

De Moldàvia als vuitens

Classificació matemàtica. El Real Madrid goleja al camp del Sheriff i s’assegura ser en la següent fase, encara no sap si com a primer o segon

Sheriff 0 Real Madrid 3

SHERIFF:Athanasiadis, Fernando Costanza, Arboleda, Dulanto, Cristiano, Addo, Thill, Bruno Souza (Julien, 59’), Kolovos (Nikolov, 60’), Castañeda (Yansane, 60’), Traoré (Cojocaru, 81’).REAL MADRID:Courtois, Carvajal (Lucas Vázquez, 64’), Militão, Alaba (Nacho, 64’), Mendy (Marcelo, 60’), Modric, Casemiro (Antonio Blanco, 84’), Kroos, Rodrygo (Asensio, 84’), Benzema, Vinícius.GOLS:0-1 (30’) Alaba. 0-2 (45’+1’) Kroos. 0-3 (55’) Benzema.ÀRBITRE:Szymon Marciniak (polonès). T.G.: A Fernando Constanza i a Mendy.

La victòria de l’Inter contra el Xakhtar en el partit avançat de la jornada situava el Real Madrid en una posició compromesa abans de començar el seu partit a Moldàvia. Una hipotètica derrota contra el Sheriff hauria fet caure l’equip d’Ancelotti a la tercera posició i s’hauria complicat la vida, i molt. Però el Madrid va anar al camp del Sheriff amb la lliçó apresa. Escarmentat per la desfeta al Bernabéu contra l’equip moldau del 28 de setembre, el conjunt blanc no es va deixar sorprendre aquesta vegada. Golejada i classificat per als vuitens de final. El 7 de desembre els blancs es jugaran el primer lloc del grup contra l’Inter a casa.

Alaba va aplanar el camí i va marcar el primer gol de la nit amb un bon llançament de falta. Però el millor gol del partit va portar el segell de Toni Kroos. Després d’una bona jugada col·lectiva del Madrid, tota al primer toc, l’alemany va dibuixar un xut deliciós des de la frontal amb l’interior de la seva bota dreta, que després de tocar al travesser va botar a dins. En la segona part, Benzema va fer el tercer amb un altre bon xut des de la frontal després d’una passada de Mendy. Fins i tot Ancelotti es va permetre el luxe de donar minuts a Marcelo, Antonio Blanco, Nacho i la resta en els minuts finals. Partit plàcid.

Benzema, condemnat pel cas Valbuena

Karim Benzema ha estat declarat culpable pel tribunal de Versalles en relació amb el cas Valbuena. En la sentència, a Benzema se’l declara còmplice del xantatge amb un vídeo sexual a l’aleshores company de selecció Mathieu Valbuena, uns fets que van succeir l’any 2015. El madridista ha estat condemnat a un any de presó i a pagar una multa de 75.000 euros. Benzema, que no va anar personalment al procés judicial ni tampoc ha anat a la lectura de la sentència, no haurà de complir l’any de presó si no és que hi hagi reincidència. Els seus advocats apel·laran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)