1a divisió FEF

El Barça B perd el seu primer partit al Johan (0-2)

1a divisió FEF. Derrota per 0-2 contra un San Fernando que ha fet els dos gols en vuit minuts (30’ i 38’)

El Barça B ha perdut el seu primer partit com a local aquesta temporada. Fins ara, al Johan, el filial havia sumat tres victòries i tres empats, i només havia rebut 3 gols. Però avui l’equip de Sergi Barjuan ha perdut contra el San Fernando per 0-2. Segona derrota consecutiva després d’haver perdut fa uns dies en la visita a Albacete.

El primer gol del partit ha arribat a la mitja hora de joc. Callejón ha executat una falta, Iñaki Peña ha aturat en primera instància, però Bicho ha estat atent en el refús i ha marcat a plaer des de l’àrea petita. Només vuit minuts després el San Fernando ha tornat a colpejar. El segon gol de la tarda ha estat obra de Ferrón, després d’una passada de la mort de Biabiany des de la dreta.

El Barça B ha tingut oportunitats clares de gol, però el San Fernando ha estat més efectiu. En la segona meitat Matheus ha estat a punt de marcar un gol olímpic de córner, però José Perales ha evitat el gol des de damunt la línia. De nou, Matheus ha fregat el gol amb un xut molt bo de falta directe, però la pilota s’ha estavellat al travesser.