El malson del Figueres a Vilatenim continua amb la derrota contra la Guineueta (1-2)

El Figueres continua sent incapaç de guanyar a Vilatenim i avui ho ha demostrat amb la derrota contra la Guineueta, el penúltim classificat, en un partit en què els figuerencs s’havien avançat en el marcador.

En la primera part la Unió ha jugat en contra del vent, que ha condicionat el partit. Els figuerencs, tot i això, han aconseguit que els visitants no arribessin amb perill a la porteria de Jaime González excepte una jugada just abans del descans que el porter ha refusat amb el pit. A més, els figuerencs han aconseguit aprofitar una de les arribades que han tingut per obrir el marcador. Ho ha fet José Germán, amb una canonada que ha entrat per l’escaire (1-0, 29’).

En la represa, amb el vent a favor, els figuerencs no han aconseguit matar el partit. De fet, ha gaudit de poques arribades i amb l’entrada de Buba la Guineueta ha fet un pas endavant. El Figueres ha començat a patir en les transicions i en el minut 65 Nil ha empatat el partit culminant un bon contraatac. Els figuerencs han intentat reaccionar però no estaven còmodes i en una nova transició ràpida la Guineueta ha matat el partit amb l’1-2 de Godbless, que ha aprofitat una gran assistència de Buba.