L’Olot ja no és líder

3a FEF. El conjunt garrotxí cau contra l’Hospitalet per la mínima i en el minut 93, i perd la primera posició de la taula

Olot 0 L’Hospitalet 1

OLOT:Albert Batalla, Blázquez, Gerard Batalla (Callis, 88’), Carles Mas (Vallès, 74’), Bigas, Èric Vilanova, Ot Serrano, Eloi Amagat (Zaka, 88’), Kilian Villaverde (Ferri López, 74’), Arranz i Ferrón (Moha, 64’).L’HOSPITALET:Nil, Guillem Pujol, Parera, Cristian Gómez, Canario (Ripoll, 66’), Cano (Raúl Pérez, 66’), Joel Lasso, Juanan, Lobato, Alcover (Verdú, 58’) i Juste.GOLS:0-1 (93’) Ripoll.ÀRBITRE:Ramírez Pérez.T.G.:al local Eloi Amagat; als visitants Juanan, Alcover i Cristian Gómez.T.V.:cap.

Dura derrota la que va rebre l’Olot ahir a la tarda al municipal. El conjunt entrenat per Albert Carbó va perdre (0-1) contra l’Hospitalet en l’última jugada del partit, en el minut 93, fet que, a més, va deixar-lo sense el lideratge amb què va iniciar la jornada. Amb 22 punts, el conjunt garrotxí és ara darrere del Vilafranca, el Peralada i el Girona B, que n’acumulen un més, 23.

I és que, a més, no va ser una derrota merescuda per l’Olot, que va oferir una bona imatge i va generar múltiples ocasions al llarg del partit per haver-se avançat, i la falta de punteria el va condemnar. En la primera part sí que és veritat que tots dos equips van arribar amb perill, sense encert a la zona de finalització, però la segona ja va ser més de domini olotí. Sergi Arranz i Kilian Villaverde van ser els futbolistes locals amb més presència, però la falta de punteria i les intervencions del porter Nil els van privar del gol. Finalment, quan tot indicava que el resultat no canviaria, l’Hospitalet va colpejar. En el tercer dels tres minuts d’afegit que l’àrbitre va donar, el futbolista del conjunt riberenc Miquel Ripoll, que havia entrat de suplent en el tram final, va marcar el gol definitiu després del refús d’un xut al pal de Juanan.