Copa

El CE Sabadell no aixeca el cap

Copa. El conjunt arlequinat, en el segon partit de Munitis a la banqueta, queda eliminat de la copa després de perdre amb dos gols de l’Atlético Sanluqueño en la segona meitat

At. Sanluqueño 2 CE Sabadell 0

ATLÉTICO SANLUQUEÑO:Juan Palomares; Edu Oriol, Javi Barrio, Javi Duro, H. Martínez; Hassane (Caballé, 58’), Julen Azkue (Theo García, 65’), A. Armental (Pelón, 76’), Toni García (Miguelete, 58’), Javi Navarro; Canillas (Gaúcho, 58’).CE SABADELL:Emilio Bernad, Teo (Morgado, 60’), Guillem Molina, Gabarre (Jacobo Glez, 70’), Néstor, Ó. Rubio, Moha Ezzarfani, Iago Indias (Aguza, 60’), Aarón Rey, Dani Sánchez (Caballo, 70’) i Altimira (Kaxe, 77’).GOLS:1-0 (62’): Miguelete. 2-0 (74’): A. Armental.ÀRBITRE:Lucena Perdomo. Grogues a Azkue, Miguelete, Pelón; Jacobo i Iago Indias. Va expulsar Guillem Molina (91’) per doble amonestació.

El CE Sabadell va quedar eliminat de la copa en la primera eliminatòria després de perdre per 2 a 0 contra l’Atlético Sanluqueño. El petit es va menjar el gros. El conjunt arlequinat no aixeca el cap i suma la seva quarta derrota consecutiva. Ni el canvi a la banqueta ha servit per fer reaccionar l’equip. Dos partits sota la direcció de Munitis i dues derrotes.

I això que el partit no va començar gens malament per al CE Sabadell perquè va començar dominant i gaudint de bones ocasions, sobretot una de molt clara de Moha Ezzarfani. En més d’una ocasió Palomares va haver d’intervenir per evitar les ocasions dels catalans. Amb el pas dels minuts, però, l’Atlético Sanluqueño va anar igualant el partit i es va arribar amb empat a zero al descans.

En la segona meitat, el control dels locals va ser més clar i van saber traduir-ho en gols. Primer va marcar Miguelete, però abans ja havia avisat Canillas amb una ocasió claríssima. El CE Sabadell va intentar la reacció però sense èxit i aquesta es va esfumar amb el segon gol d’Armental. Si el gol de Rey hagués pujat al marcador els últims minuts haurien tingut emoció però ni això.