1a divisió

Condicionats pel brot

1a divisió. El coronavirus limita el Madrid, que vol allargar la ratxa de victòries contra un Cadis que té molta necessitat de punts

R. Madrid Cadis

REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Valverde; Hazard, Benzema i Vinícius.Suplents:Luis López i Fuidias (p.), Nacho, Vallejo, Miguel Gutiérrez, Camavinga, Ceballos, Blanco, Peter i Jovic.Baixes:Asensio, Rodrygo, Bale, Lunin, Marcelo, Modric, Mariano, Isco i Carvajal.CADIS:Ledesma; Akapo, Fali, Cala, Espino; Jonsson, Alarcón, Álex Fernández, Alejo, Sobrino i Lozano.Suplents:David Gil (p.), Marcos Mauro, Harovan, Perea, Chust, Bastida, Chapela, Calderón, Álvaro i Negredo.Baixes:Iza, José Mari, Garrido i Salvi.ÀRBITRE:Jaime Latre (aragonès).HORA:21 h (Movistar LaLiga).COMENTARI:El brot de coronavirus és el maldecap principal d’un Real Madrid que viu instal·lat en una ratxa de victòries –10 de seguides– que li ha permès consolidar-se a dalt de tot. Avui, Carlo Ancelotti té nou baixes i ha inclòs cinc futbolistes del planter en la convocatòria. Modric, tot i que va ser negatiu en un test, es queda a casa. Tot i l’allau de baixes, el tècnic blanc podrà presentar un onze amb molts titulars habituals, amb Hazard com a gran novetat. Al Bernabéu, hi arriba un Cadis amb molta necessitat de punts. El conjunt d’Álvaro Cervera viu una situació complicada en la lliga, en zona de descens. De tota manera, els andalusos han aconseguit a camp contrari 8 dels 13 punts que acumulen en la lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)