1a divisió

El Madrid s’estavella

1a divisió. El conjunt blanc, incapaç de marcar contra un defensiu Cadis, empata al Bernabéu

Real Madrid 0 Cadis 0

REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militao, Alaba, Mendy (Nacho, 83’); Casemiro, Kroos, Valverde (Jovic, 70’); Vinicius, Hazard i Benzema.CADIS:Ledesma; Akapo, Fali, Cala, Espino; Alarcón (Marcos Mauro, 93’), Jonsson (Bastida, 85’); Alejo (Chapela, 70’), Álex Fernández; Sobrino i Lozano (Negredo, 46’).GOLS:Cap.ÀRBITRE:Jaime Latre (aragonès).T.G:Al local Casemiro i al visitant Cala.

Després de set jornades seguides guanyant, va arribar l’ensopegada del Real Madrid. I va ser, probablement, en el dia menys esperat, al Santiago Bernabéu i contra el Cadis, el penúltim classificat. No va ser capaç el conjunt dirigit per Carlo Ancelotti de marcar un gol a l’equip andalús, que va plantejar un partit molt defensiu i va haver-se de quedar amb un punt, que fa que el marge que té respecte del segon, el Sevilla, es redueixi a sis. Va sortir-li bé doncs la jugada a Álvaro Cervera, que va donar-li la pilota al Madrid des del minut 1 i va defensar ben a prop de la seva àrea durant tot el matx. La primera part va ser plàcida per als visitants, davant d’uns madridistes que no sabien com generar-li ocasions. Després del descans, i sobretot en el tram final, sí que va ser ja un atac permanent sobre la porteria de Ledesma, que, tot i el patiment del seu equip, va aconseguir mantenir el marcador a zero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)