3a divisió FEF

Torna Xumetra

3a FEF. L’atacant empordanès signa pel que queda de curs i un més amb l’Olot, després de desvincular-se del Costa Brava

Jordi Xumetra torna a l’Olot. L’atacant empordanès viurà una segona etapa en el club garrotxí després de rescindir contracte amb el Costa Brava i culmina, d’aquesta manera, el seu retorn a un equip en què va jugar quatre anys i mig, abans de marxar aquest estiu. Xumetra va arribar a l’entitat olotina el gener del 2017 després d’una llarga trajectòria en el futbol professional, en què va militar al Girona, l’Elx, el Llevant –amb el qual va jugar tres temporades a primera divisió– i el Saragossa. A l’Olot, el davanter de 36 anys ha disputat 100 partits amb 23 gols marcats i s’entreveu com un reforç important per al grup que orienta Albert Carbó. El jugador, que viu a Olot, deixa així la primera divisió FEF, on ha disputat 16 partits i ha anotat 3 gols amb el Costa Brava.

“Quan em va trucar l’Olot en aquest mercat d’hivern no m’ho vaig pensar dues vegades. És un club que genera un sentiment especial d’afecte un cop hi has passat, també amb les persones que fan que funcioni dia a dia”, va explicar Xumetra, que ahir a la tarda ja es va entrenar amb l’equip i estarà disponible per al pròxim partit, que serà el diumenge 9 de gener als Canyars, contra la UE Castelldefels. “És un projecte maco i que il·lusiona, tinc l’espina clavada del descens. Puc aportar el meu grau d’experiència, desequilibri i profunditat a la part ofensiva, a més d’algun gol”, va completar.

EL PROTAGONISTA

Quan em va trucar l’Olot no m’ho vaig pensar dues vegades. És un club que genera un sentiment especial d’afecte un cop hi has passat
És un projecte maco i que il·lusiona, tinc l’espina clavada del descens. Puc aportar experiència
Jordi Xumetra
FUTBOLISTA DE L’OLOT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)