2a divisió FEF

El Lleida es queda sense fisioterapeuta i no s’entrena per seguretat

El Lleida continua vivint capítols negres. Mentre esgota el temps que li queda per utilitzar el Camp d’Esports i les seves instal·lacions –el dia 28 s’aprovarà en ple la resolució del conveni i tindrà un mes per abandonar les instal·lacions– la plantilla del primer equip continua pagant la deixadesa dels propietaris de l’entitat. I és que l’equip, que diumenge ha de jugar al camp del Prat (12h), ha anul·lat l’entrenament d’avui després de quedar-se sense fisioterapeuta. La decisió ha estat presa conjuntament entre els jugadors i el cos tècnic, que posteriorment han fet un comunicat a les xarxes socials.

El comunicat

Des del cos tècnic del lleida Esportiu s’ha pres la decisió de no entrenar avui dia 19. El motiu ha estat l’absència de l’única persona responsable dels serveis mèdics en els entrenaments, el fisioterapeuta, que segons hem pogut saber, ahir es va acollir a la baixa laboral.

Aquesta decisió ha estat presa en base als següents motius:

- La causa principal és el perill que passi qualsevol situació que posi en risc la salut i seguretat dels jugadors.

- Molts jugadors necessiten algun tipus de tractament previ i posterior a l’entrenament.

- Hi ha jugadors lesionats en procés de reincoroporació al grup que requereixen de treball específic amb el fisioterapeuta durant la sessió.

La nostra voluntat és poder entrenar-nos amb unes condicions de seguretat garantides per poder preparar-nos de cara al partit de diumenge, però considerem una irresponsabilitat fer-ho sense aquesta figura essencial. En cas que el club no solucioni de immediat aquesta situació tan perjudicial per la plantilla, nosaltres mateixos buscarem recursos per afrontar els entrenaments setmanals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)