1a divisió FEF

El Costa Brava empata contra deu a Andorra (0-0)

El Costa Brava ha aconseguit un bon punt al camp de l’Andorra, on només dos equips havien sumat fins ara. Els gironins, però, es queden amb un gust amarg, i és que han jugat més d’una hora contra un home menys i l’empat no li serveix per acostar-se a les posicions de permanència.

El Costa Brava ha arrencat el partit molt ben posicionat sobre la gespa i, tot i cedir el control de la possessió a l’Andorra, ha pogut generar perill gràcies a les bones accions de Cala i Nuha. En una cavalcada del davanter Roger Riera l’ha fet caure quan entrava sol a l’àrea i l’àrbitre l’ha expulsat amb vermella directa. Contra deu el Costa Brava ha continuat generant més i millors ocasions de gol, tot i que no ha afinat la punteria i abans del descans l’Andorra ha fet un pas endavant i ha començat a generar perill gràcies a un gra Marc Fernández.

En la segona part l’Andorra ha començat amb la idea de tenir encara més control de la possessió i no donar opcions al Costa Brava al contraatac. Ho ha aconseguit, i és que durant molts minuts la sensació de domini ha estat dels andorrans, que tot i això no han generat ocasions clares. En els minuts finals el Costa Brava ha fet un pas endavant i ha buscat el gol de la victòria amb més insistència, però tampoc ha fet intervenir a Joselu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)