1a divisió

El Madrid es distancia més

1a divisió. Un gran gol d’Asensio en el segon temps permet als d’Ancelotti sumar un triomf i aprofitar l’empat del Sevilla per distanciar-se

Real Madrid 1 Granada 0

REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Marcelo (Nacho, 84’), Modric (Ceballos, 87’), Camavinga (Fede Valverde, 46’), Kroos, Marco Asensio, Isco (Jovic, 65’) i Rodrygo (Hazard, 65’).GRANADA:Maximiano, Quini, Germán, Torrente, Neva, Álex Collado (Petrovic, 71’), Gonalons, Milla (Rochina, 80’), Puertas (Raba, 71’), Uzuni (Arezo, 80’) i Luis Suárez (Molina, 62’).GOLS:1-0, Marco Asensio (74’).ÀRBITRE:Mateu Lahoz.TG:Modric (69’), Marco Asensio (74’) i Germán (92’).PÚBLIC:37.000 espectadors

El Real Madrid va saber aprofitar les ensopegades dels seus immediats perseguidors, i amb el seu triomf contra el Granada es distancia una mica més en el lideratge. Ara ja és a sis punts del Sevilla. Els d’Ancelotti van notar les baixes de Benzema i Vinicius en atac i els va faltar efectivitat ofensiva; només van poder desnivellar el duel amb un gran gol d’Asensio ben entrada la segona meitat: xut sec i ajustat, impossible d’aturar per a Maximiano.

En el primer temps, el ritme del partit va ser força baix, mancat totalment de ritme, encara que tots dos equips haurien pogut marcar algun gol perquè van disposar d’algunes ocasions prou clares. El Granada va tenir aproximacions de perill, encara que en els instants finals Maximiano es va lluir en rematades d’Asensio i Isco. En la segona meitat, els andalusos no van estar tan sòlids i el Madrid va aconseguir el control del partit fins que es va poder avançar amb el gol d’Asensio. I el Granada no va saber reaccionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)