1a divisió

El Madrid queda sec

1a divisió. Els blancs tenen més a prop el gol que el Vila-real en la segona meitat, amb una doble ocasió claríssima en l’afegit

Vila-real 0 Madrid 0

VILA-REAL:Rulli, Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza (Estupiñán, 73’), Lo Celso (Aurier, 87’), Iborra (Trigueros, 67’), Parejo, Alberto Moreno, Chukwueze (Yeremi, 73’) i Danjuma (Dia, 67’).REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Militão, Alaba, Marcelo (Nacho, 82’), Casemiro, Kroos, Valverde (Modric, 78’), Asensio (Rodrygo, 78’), Bale (Jovic, 73’) i Vinícius (Hazard, 82’).ÀRBITRE:Sánchez Martínez (murcià).T.G.:Foyth i Albiol; i Militão, Asensio, Bale i Casemiro,

El Madrid, que fa temps que té a l’horitzó el partit de Champions de dimarts al camp del PSG, es va deixar dos punts a La Ceràmica i veu com el Sevilla queda a quatre. Amb Benzema de baixa i Bale com a gran novetat en l’onze inicial, el Madrid va començar patint. La intensitat ofensiva del Vila-real va estar a punt de tenir premi en una rematada de Danjuma que es va estavellar al pal (18’). El s blancs van tenir feina al darrere –sobretot pel costat de Marcelo– i van tenir poques arribades en la primera part. En va generar una Bale, frustrat per Rulli. L’àrbitre no va castigar un cop de pilota –amb tota la pinta de ser intencionat– de Carvajal a Lo Celso ni una trepitjada de Marco Asensio a Iborra.

El Madrid va apujar la intensitat en la segona meitat i va dur el partit al camp del Vila-real, força més apagat. La primera ocasió va ser de Marco Asensio (51’). Poc després, entre Rulli i el travesser van evitar el 0-1 de Bale (56’). El porter argentí també va treure un xut de Vinícius (59’), un de Bale (65’) i un de Kroos (70’). A l’altra àrea, ben poca cosa. Un dels ensurts de Courtois l’hi va generar Marcelo, amb una passada de molt risc (75’). I en el temps afegit, Jovic va tenir molt a prop el 0-1, però la seva rematada, amb Rulli superat, es va estavellar al travesser. En el refús, Estupiñán va salvar el gol de Nacho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)