1a divisió

Gran trompada de l’Atlético

1a divisió. El conjunt ‘colchonero’ no xuta a porteria i perd contra el Llevant, el cuer, que només havia aconseguit una victòria en la lliga

Atlético 0 Llevant 1

ATLÉTICO:Oblak; Llorente, Savic, Giménez, Reinildo (Lodi, 77’); Lemar (Herrera, 76’), Koke (Vrsaljko, 63’), Kondogbia, De Paul (João Félix, 63’); Correa, Cunha (Luis Suárez, 63’).LLEVANT:Cárdenas; Miramón, Rober Pier, Duarte, Cáceres, Son; Pepelu (Vukcevic, 88’), Melero (Coke, 88’), Bardhi (Malsa, 61’); De Frutos (Dani Gómez, 67’), Roger (Morales, 67’).GOLS:0-1 (54’) Melero.ÀRBITRE:Munuera Montero.T.G.:Als locals De Paul, Savic i Correa; i al visitant Dani Gómez.COMENTARI:En les 23 jornades de lliga que havia disputat fins ahir, el Llevant només havia guanyat un partit, cap com a visitant, estadística que ahir va trencar al Metropolitano. El feu ‘colchonero’ va ser escenari d’un altre despropòsit tremend de l’Atlético, que es va clavar una trompada molt gran, va tocar fons, desfigurat per enèsima vegada aquest curs. I és que l’equip orientat per Diego Pablo Simeone no va jugar a res. No va proposar cap de les condicions mínimes per guanyar un partit, ni futbol ni ocasions –no va xutar a porteria contra el cuer– ni intensitat ni pressió ni contundència ni convicció ni res del que sempre va tenir amb el tècnic argentí. Perdut en un laberint del qual ni comprèn ni veu la sortida, no hi va haver tampoc èpica. No hi va haver res per part del conjunt local, devorat pel Llevant, que no té res més a fer que creure-hi, però que va jugar amb molt més orgull, molta més determinació i molta més ambició que l’actual campió. El gol de Melero, en la segona meitat, va ser suficient per als granota, que continuen lluny encara de la permanència.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.