Champions

Les centrades del Liverpool

Champions. El conjunt ‘red’ encarrila l’eliminatòria imposant-se al feu de l’Inter amb un gol a la sortida d’un córner i un altre precedit d’una falta lateral. Empat del Bayern.

Inter 0 Liverpool 2

INTER:Handanovic, Skriniar, De Vrij (Ranocchia, 88’), Bastoni (Dimarco, 91’); Dumfries (Darmian, 89’), Vidal (Glagiardini, 89’), Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Dzeko i Lautaro (Alexis, 70’).LIVERPOOL:Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Thiago (Milner, 86’), Fabinho (Henderson, 60’), Elliot (Keita, 60’); Salah, Mané (Luis Díaz, 60’), Jota (Firmino, 45’).GOLS:0-1 (75’) Firmino; 0-2 (83’) Salah.ÀRBITRE:Symonsz Marcinyack.T.G.:Cap.

Salzburg 1 Bayern 1

SALZBURG:Köhn, Wöber, Ulmer, Kristensen, Solet, Camara, Seiwald (Sucic, 12’), Aaronson, Capaldo, Adeyemi (Kjaergaard, 86’), Noah Okafor (Adamu, 12’).BAYERN:Ulreich, Süle, Pavard, Hernández, Tolisso (Sabitzer, 80’), Sané, Müller, Kimmich, Coman, Gnabry (Choupo-Moting, 77’) i Lewandowski.GOLS:1-1 (21’) Adamu. 1-1 (90’) Coman.ÀRBITRE:Michael Oliver.T.G.:Al local Köhn, i als visitants Coman i Sabitzer.

Cop fortíssim sobre la taula el que va donar ahir el Liverpool al Giuseppe Meazza. El conjunt entrenat per Jürgen Klopp va imposar-se (0-2) a l’Inter, un resultat que li permet afrontar la tornada a Anfield amb un gran avantatge, que, tot sigui dit, és massa gran pel que es va veure sobre la gespa. No va fer mèrits, l’equip neroazzuro, per rebre tant de càstig i ara es veu abocat a fer una gesta al feu anglès per ser als quarts. El partit, de fet, es va decidir en el tram final, en el minut 75 el resultat encara era d’empat a zero, moment fins al qual havia estat frenètic, igualat entre dos equips amb una proposta activa i atractiva, i no s’hi entreveia dominador.

L’ocasió més clara de l’enfrontament l’havia tingut l’Inter en la primera part quan Çalhanoglu va estavellar al travesser una centrada de Perisic. També el Liverpool havia generat perill, a través, sobretot, de la pilota aturada, ja que té dos especialistes com són Robertson i Alexander-Arnold, que posen unes centrades que són caramels. També en el primer acte, a la sortida de dos córners, Mané va estar a prop del gol però li va faltar punteria. I és que aquest, la pilota aturada, la centrada, va ser el principal argument dels reds i sobre el qual van construir la victòria. En els últims compassos, Firmino (75’), amb un cop de cap magnífic, va rematar un córner llançat per Robertson i va fer el 0-1. Poc després, Salah (83’) va acabar de decidir amb el 0-2, aprofitant una deixada de Van Dijk, que s’havia imposat dins l’àrea després d’una centrada d’Alexander-Arnold; tot plegat precedit d’una segona jugada després d’una falta des de la banda executada pel mateix lateral anglès.

ANADA PSG - Real Madrid
1-0
Sporting - Man. City
0-5
Salzburg - Bayern
1-1
Inter - Liverpool
0-2
Chelsea - Lilla
Dimarts 22, 21 h
Vila-real - Juventus
Dimarts 22, 21 h
Benfica - Ajax
Dimecres 23, 21 h
Atlético - Man. United
Dimecres 23, 21 h
TORNADA
Els partits jugats aquesta setmana la disputaran el 8 i el 9 de març. Els de la setmana vinent, el 15 i el 16 de març.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)