1a divisió

L’efectivitat fa la diferència

1a divisió. L’Atlético torna a vèncer fora de casa en el duel contra l’Osasuna gràcies als gols de Joao Félix, Luis Suárez i Correa

Osasuna 0 Atlético 3

OSASUNA:Sergio Herrera; Nacho Vidal (Javi Martínez, 83’), David Garcia, Cruz, Manu Sánchez (Cote, 76’), Moncayola, Torró, Brasanac (Roberto Torres, 66’), Chimy (Kike García, 66’), Budimir, Rubén García (Barja, 66’).ATLÉTICO:Oblak, Vrsaljko, Savic, Giménez (Felipe, 45’), Reinildo, Llorente (Correa, 81’), Herrera, Koke, Carrasco (Serrano, 83’), Joao Félix (Hermoso, 83’), Luis Suárez (Kondogbia, 71’).GOLS:0-1 Joao Félix (3’). 0-2 Luis Suárez (59’). 0-3 Correa (88’).ÀRBITRE:Melero López.TG:A Chimy (34’), Vrsaljko (55’) i Serrano (90’).ESTADI:El Sadar.

L’Atlético de Madrid va aconseguir posar punt final a la seva mala ratxa lluny del Wanda Metropolitano. Els de Simeone feia més de dos mesos i mig que no guanyaven a domicili i ahir ho van fer a El Sadat contra l’Osasuna, de forma contundent pel que fa al resultat del marcador, però no pas pel que va passar sobre el terreny de joc. El 0 a 3 és enganyós i només l’efectivitat va fer la diferència. El gol matiner de Joao Félix va aplanar el camí a l’Atlético, Luis Suárez va fer el segon i, ja a les acaballes, Correa va sentenciar definitivament.

Encara que pugui semblar el contrari pel resultat, l’Osasuna va portar la veu cantant en el partit i va disposar de moltíssimes oportunitats per avançar-se en el marcador. En van tenir de clares David García, en un cop de cap que va marxar massa alt, i Budimir, amb un xut una mica massa creuat i en una altra rematada que va acabar a la fusta. En el segon temps, l’Osasuna ho va seguir intentant, però llavors va arribar el gol fantàstic de Luis Suárez, que va superar Sergio Herrera per alt des de més de trenta metres després de veure’l avançat.

Intentarien els navarresos retallar distàncies fins al final, però sense èxit, i quan faltava molt poc per al final del partit, Correa va marcar el tercer gol per completar una golejada un pèl enganyosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)