1a divisió

El Madrid guanya amb el mínim esforç (3-0)

El Madrid posa pressió al Sevilla, que demà visita l’Espanyol, després de guanyar aquesta nit a l’Alavés en un partit poc brillant, en què ha acabat imposant la seva qualitat en la segona part.

El Madrid ha fet una mala primera part. Ha tingut el control de la possessió però no n’ha fet absolutament res, i és que les úniques arribades amb una mica de perill han estat a pilota aturada, tot i que el porter de l’Alavés Pacheco no ha hagut ni d’intervenir. De fet, l’ocasió més clara de la primera part l’ha tingut l’Alavés, amb un xut de Jason que ha sortit a prop del travesser.

La segona part ha començat més moguda. Vinícius i Benzema han pogut avançar el Madrid, i després Pere Pons ha tingut una ocasió claríssima però amb poc angle ha definit desviat. Just després el Madrid ha trobat vida amb el gol d’Asensio, que ha clavat a l’escaire un xut des de la frontal (0-1, 63’). Després del gol el Madrid si que ha arribat més i Benzema podria haver fet el segon en el 77’ però ha topat amb el pal. El partit s’ha acabat en el minut 80, quan Vinícius ha culminat gairebé a plaer una jugada col·lectiva (2-0, 80’). En el temps afegit ha arribat el definitiu 3-0 en un penal que ha transformat Benzema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)